Detalji sudara automobila i autobusa kod Subotice: Mladić (24) NASTRADAO, ima POVREĐENIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji sudara automobila i autobusa kod Subotice: Mladić (24) NASTRADAO, ima POVREĐENIH

M.C. (24) poginuo je večeras na starom putu ka Žedniku kod Subotice kada je prešao u suprotnu traku i direktno udario u autobus.

Nesreća se dogodila oko 19 časova, a Služba hitne medicinske pomoći u Subotici je primila poziv u dispečerskom centru u 19.24 časova.

- Jedna osoba je poginula, a dve osobe su sa lakšim povredama prevežene u Opštu bolnicu – kažu u Hitnoj pomoći.

Kako se saznaje, mladić koji je poginuo na licu mesta je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozilom iz pravca Subotice ka Bačkoj Topoli i sa njim je u automobilu bilo još putnika. Oni su zadobili lakše telesne povrede. Za sada nije poznato zbog čega je M.C. prešao u suprotnu saobraćajnu traku. Automobil je, kako se navodi, udario levu prednju stranu autobusa, a od siline udara prednji deo automobila je potpuno uništen, a gornji deo otvoren.

Telo M.C. će u ponedeljak biti poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Autobus u koji je navodno udario M.C. krenuo je iz Beograda u 16 časova. Niko od putnika koji su putovali za Suboticu nije povređen.

Podsetimo, prethodno se u medijima pojavila informacija da su dve osobe poginule, ali je u stravičnoj nesreći život izgubio samo nesrećni mladić.

Pratite nas i na instagramu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.