Deca Apokalipse poklanjaju “Linije fronta” (audio)

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jun.2015, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca Apokalipse poklanjaju “Linije fronta” (audio)

Deca Apokalipse predstavljaju novi singl pod nazivom “Linije fronta” kojim započinju prezentaciju i promociju drugog studijskog albuma koji će se pojaviti tokom jeseni.

Pesma je  miksovana i producirana u studiju Blaze od strane Miloša Mihajlovića. Ovim

singlom grupa studijski predstavlja i svoja dva nova člana, a to su Filip Budanović iz subotičkog benda D Zoo na mestu pevača i Ognjen Dimitrijević iz užičkog benda Volt Pop na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << gitariste, koji su već nastupali sa bendom od početka godine.

O samoj pesmi Deca Apokalipse kratko izjavljuju: “Linije fronta je pesma o najaktuelnijoj temi sveta u ovom trenutku. Krvoproliće i bratoubistvo zbog koga, zbog čega?” Singl Linije fronta će

biti koncertno promovisan već na ovogodiđnjem Exit festivalu u Novom Sadu, kao i na Lake festu u Nikšiću, na kojima će Deca nastupati.

Deca Apokalipse i Nocturne Media su pored svega rešili i da poklone slušaocima singl “Linije fronta”, kao i singl “Blok 12, zgrada 44″, tako da se obe pesme mogu slobodno preuzeti OVDE.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.