Debakl Spartaka pred meč sa Brondbijem!

Izvor: RTS, 06.Avg.2018, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Spartaka pred meč sa Brondbijem!

Ekipa subotičkog Spartaka je nakon velikog uspeha u Evropi i eliminacije Sparte iz Praga doživela ubedljiv poraz od novajlije u ligi, ekipe Proletera iz Novog Sada - 0:4!
Ekipa Spartaka je u meč trećeg kola Superlige ušla sa kombinovanim sastavom pošto već u četvrtak igraju novu evropsku utakmicu protiv Brondbija, gde će u dva meča pokušati ponovo da naprave čudo i dođu na korak do plasmana u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligu Evrope.

Poveli su gosti u 20. minutu golom Mirosavljeva, da bi u finišu prvog poluvremena Proleter preko Čolovića udvostručio prednost na 2:0. 
U nastavku susreta mladi igrača Spartaka su bili agilniji, međutim do gola su ponovo došli gosti. Novaković je 58. minutu po treći put zatreao mrežu Perića, da bi konačan rezultat postavio Mirosavljev svojim drugim golom na utakmici desetak minuta pre kraja susreta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.