Danilo i Milica ukrstili pesnice

Izvor: Blic, 27.Jan.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilo i Milica ukrstili pesnice

Ovo mi je najsrećniji dan u životu - izjavio je Danilo Krstajić, talentovani gimnazijalac iz Subotice, kada je juče upoznao šampionku tekvondoa Milicu Mandić u njenom klubu.

Potreseni pričom o Danilu, koga vršnjaci u školi odbacuju zbog toga što je gluv, a koga su u Petnici prihvatili kao genijalca, Milica i njen trener Dragan Jović Gale odlučili su da ga javno podrže i ugoste u tekvondo klubu “Galeb”.

- Iz ovog kratkog druženja videli smo da je Danilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izuzetnio drag i pametan momak, veoma je prijatno biti u društvu sa njim. Želja nam je da pošaljemo poruku da treba da prihvatamo ljude kao što je Danilo. On je zdrav, duhovit, srdačan momak i nama je zadovoljstvo da ga imamo u klubu - rekao je trener nakon upoznavanja sa Danilom.

Devetnaestogodišnji gimnazijalac, koji je dospeo u žižu javnosti nakon isposvesti sajtu čujemovas.rs, gde je govorio o odnosu vršnjaka prema njemu od osnovne škole, o odbacivanju zbog gluvoće, juče je blistao od zadovoljstva, ne samo zbog toga što ga je ceo klub “Galeb” prihvatio već i što je uspešno prošao vatreno krštenje - razbijanje daske pesnicom iz prvog pokušaja!

- Veoma mi je drago što sam ovde. Milica je divna devojka, lepša je u prirodi nego na fotografijama - izjavio je Danilo, oduševljen pažnom koja mu je posvećena.

Milica Madić vredno je i juče trenirala za predstojeće mečeve. U pauzi se slikala sa Danilom i izjavila da je on sjajan dečko koga nema razloga da bilo ko odbacuje. Talentovan mladić iz Subotice planira da upiše medicinu, ali pre toga otići će u Petnicu, gde će početi svoj prvi naučni samostalni projekat.

Danilo: biću neurohirurg

Danilo Krsajić je u školi doživeo vršnjačko maltretiranje samo zato što ne čuje i što otežano govori. Smatrali su da je „glup“ i „lud“ i fizički ga napadali. Prve drugare i uvažavanje stekao je odlaskom u Petnicu gde je dobio i prvi poziv na picu, ali i uslove da pokaže talenat za nauku. Danilo kaže da želi da studira medicinu i da bude neurohirurg.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.