DOSTA FOLIRANJA Majka progovorila o ćerki, pokazala EMOTIVNU stranu! Neočekivano, dirljivo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DOSTA FOLIRANJA" Majka progovorila o ćerki, pokazala EMOTIVNU stranu! Neočekivano, dirljivo! (VIDEO)

Želi da razgovaraju.

Tokom sinoćnje "Igre istine", Mina Vrbaški postavila je Ljubi Pantović pitanje o njenom odnosu sa ćerkom Aleksandrom Subotić.

- S obzirom da si pre neki dan imala sukob sa Aleksandrom, a da si danas opet donela hranu. Da li se nešto promenilo u vašem odnosu - upitala je Mina.

- Ne, ja to Mina sve raim zbog procenata, zato sam došla da joj donesem hranu - ispričala je Ljuba, kroz ironiju, a potom dodala:

- Planirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da je pozovem, ali nisam htela jer nije bila sama. Hoću da se dogovorimo neke stvari, ukoliko je raspoložena. Ukoliko nije, ja mogu i u buduće mogu da se uhvatim za uši i da igram. Meni je dosta više foliranja, a upravo ni tim folirantima neću da dam na važnosti, mene mrzi više da to komentarišem. Rekla sam, htela sam Aleksandru da pitam, naravno da ću je pitati posle, ako bude htela, mogu opet da je pitam i sledeći put, pa tako u nedogled - ispričala je Ljuba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.