DISKVALIFIKACIJA, pa OVO: Ljuba otkrila TUŽNU ISTINU O ĆERCI, nakon što je Aleks napustila Zadrugu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKACIJA, pa OVO: Ljuba otkrila TUŽNU ISTINU O ĆERCI, nakon što je Aleks napustila Zadrugu!

Loš period za Subotiće.

Aleksandra Subotić  diskvalifikovana je iz Zadruge juče, na Božić, zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški i zato će morati da plati kaznu od 50.000 evra, a njena majka, Ljuba Pantović, ispričala šta se zapravo dešava u Aleksandrinom životu.

- Kako će ona to da plati? Odakle? Ko će njoj da pomogne? Ona u spoljnom svetu nema nikoga, ni prijatelja, ni nekog bliskog. Od svih se izolovala od kako je u vezi sa Davidom, potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se odsekli od sveta - ispričala je Ljuba Pantović.

A post shared by IFBB PRO LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on Jan 4, 2019 at 8:39am PST

Podsećamo, Subotićeva je zbog fizičkog napada automatski izbačena iz rijalitija, uz to će televiziji Pink morati da plati kaznu od 50.000 evra, neće dobiti honorar za dosadašnje učešće, a produkcija je najavila i tužbu.

A post shared by IFBB PRO LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on Dec 31, 2018 at 12:16pm PST

Aleksandra je, inače, priznala da je namerno izazvala ovaj incident kako bi napustila rijaliti.

- Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra bude diskvalifikovana. RTV Pink ima pravo da diskvalifikuje i da traži kaznu od 50.000e. Aleksandru ćemo tužiti i napominjemo da njoj ne pripada novčana nagrada za dosadašnje učestvovanje u Zadruzi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Pogledajte rezultate

Iako su mnogi očekivali da će se pokajati zbog onoga što je učinila i uputiti izvinjenje Mini, Aleksandra to nije uradila, već je po izlasku iz Zadruge poručila putem svog Instagrama Davidu da ga voli.

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jan 7, 2019 at 11:55am PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.