DIREKTOR SUPERLIGE JASAN: Ne mogu Spartak i Zvezda da odlože utakmicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTOR SUPERLIGE JASAN: Ne mogu Spartak i Zvezda da odlože utakmicu (FOTO)

Vladimir Bulatović jasan oko eventualnog odlaganja meča u Subotici.

Direktor Superlige Vladimir Bulatović istakao je da ne može unapred da se odloži utakmica i da će se meč između Spartaka i Crvene zvezde, koji je na programu u nedelju od 13 časova, igrati.

UEFA kaznila Zvezdu!

KRAJ ZA ZVEZDU I PARTIZAN U EVROPI: Pozicija Srbije u evropskim kupovima se PROMENILA

Subotičani su zbog lošeg stanja terena tražili da se utakmica odloži, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a iz Zvezde su se saglasili sa tim zahtevom. Međutim, rukovodstvo Superlige ne mari mnogo za dogovor dva kluba.

Spartak u nedelju dočekuje @crvenazvezdafk

👉https://t.co/nMnAIa3Jrz pic.twitter.com/1UHdbxWQWp

— FC Spartak Official (@SpartakFK) February 20, 2018

- Neću unapred dozvoliti da se odlaže utakmica. Moraće da se igra. Jedino postoji opcija da je odloži glavni sudija neposredno pre početka utakmice ako proceni da uslovi za igranje nisu prihvatljivi - rekao je Bulatović za informer i dodao:

- Smatram da imaju dovoljno vremena da pripreme teren. Uostalom, i ako dođe do odlaganja, mogu da ga dobiju za 24 časa, a oni neka procene isplati li im se da igraju u ponedeljak, pa opet u sredu - istakao je direktor takmičenja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.