DELIJE U AKCIJI: Navijači crveno-belih na originalan način pozvali sve da dođu u nedelju na Marakanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 19:57

DELIJE U AKCIJI: Navijači crveno-belih na originalan način pozvali sve da dođu u nedelju na "Marakanu" (VIDEO)

Subotičani gostuju na najvećem srpskom stadionu.

FK Crvena zvezda u nedelju od 15.30 dočekuje Spartak na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 14. kola Mozzart Superlige Srbije, a Delije su odlučile da pozovu sve one koje vole crveno-bele da dođu na stadion i podrže igrače i stručni štab.

Iako svi željno isčekuju četvrtak i novi meč sa Ferencvarošom u okviru Lige Evrope, predstoji meč u šampionatu koji je podjednako bitan, ako ne i bitniji za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crveno-bele.

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

- Posle ubedljive evropske pobede, čeka nas nova prvenstvena prepreka. Na putu ka novoj tituli, ekipi je potreban vetar u leđa kakav samo naši navijači daju. Vidimo se sutra na Marakani! Ajmo, ajde, svi u napad - stoji u pozivu Delija.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.