DAVIDA STIGLE SUZE ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Veza sa Anom mu doživela krah baš kao što je bivša predvidela!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 23:05

DAVIDA STIGLE SUZE ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Veza sa Anom mu doživela krah baš kao što je bivša predvidela!

Ovaj video je tek sad dobio potpuni smisao!

Nedavno je odjeknula vest u medijima da su Ana Korać i David Dragojević raskinuli. Sinoć je starleta gostujući u emisiji "Amidži šou" gde je potvrdila da su stavili tačku na njihovu ljubav. Ona je poručila da je oobrisala sve zajedničke fotografije, pa čak i njegov broj telefona, te da više nemaju nikakav kontakt. Iako je želala da ostanu u dobrim odnosima, drugarica joj je poslala dopisivanje sa Davidom koje ju je razočaralo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je rešila da skroz prekinu komunikaciju.

Podsećamo, David je prevario Aleksandru Subotić u trenutku kada je stupio u vezu sa Koraćevom. Ova situacija se odigrala u rijaliti programu "Zadruga, pa su milioni gledalaca posmatrali kako se ovaj odnos razvijao.

U finalnoj večeri treće sezone, odigrala se situacija koja se i dan danas prepričava. David je napustio imanje pre Ane i Aleksandre, a po njegovom izlasku zabležen je snimak koji postao viralan na društvenim mrežama.

- Ana čekam te - poručio je David svojoj tadašnjoj devojci.

- I mene je tako čekao - poručila je Aleksandra kroz osmeh.

😂😂😂😂😂😂 ##sarajevo ##jeckimduett ##UnleashTheBeast ##miljanakulic ##balkan_mood ##karleusa ##balkan_mood ##hrvatska ##2021 ##bih

♬ Originalton - balkan_mood

Korisnici društvenih mreža su se našalili s obzirom na novonastalu situaciju sa raskidom pa su u opisu napisali:

- Ovaj video je tek sad dobio potpuni smisao - pisalo je iznad videa.

Da li se to ispostavilo da je Aleksandra predvidela da će da veza i Ane i Davida pući?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.