DAVID ZNA DA JE POGREŠIO: Zadrugar progovorio o Dragojevićevoj PREVARI - izneo do sad NEPOZNATE detalje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID ZNA DA JE POGREŠIO: Zadrugar progovorio o Dragojevićevoj PREVARI - izneo do sad NEPOZNATE detalje! (VIDEO)

"Ali, ko sam ja da mu sudim?"

Bivšem zadrugaru i pevaču Marku Petruševiću Petrućiju u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" pušten je snimak na kojem je prikazano kako je na jednoj žurci provocirao Staniju Dobrojević i Marijanu Zonjić plešući pred njima go do pojasa i pokazujući im srednji prst.

Komentarišući ovu situaciju, on se prebacio na priču o onome što su u rijalitiju doživeli Aleksandra Subotić i David Dragojević.

- Tad su me mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nervirale. Ovo je bila velika sprdnja. I tad Aleksandru nisam gotivio, a kasnije sam je baš zavoleo. Sandru baš gotivim - ispričao je Petrući, a onda se osvrnuo na prevaru koju je David Dragojević priredio Aleksandri Subotić.

- Šokantno, toliko da budu zajedno i da se tako desi. Ona ispadne, on je ostavi. David zna da je pogrešio, ja nisam niko da mu sudim, ja nisam tu neki moralista. I ja sam imao napolju devojku i prevario sam je. Ovo je ovako treblo da bude, samo ranije. Ona je sad našla svoju simpatiju, Davidu je sada lepo sa Anom i to je to - dodao je Petrušević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.