Ćiro odgovorio Subotičanima!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćiro odgovorio Subotičanima!

''Trener svih trenera'' oglasio se povodom najnovijih spekulacija u vezi njegovog navodnog dolaska na klupu Spartaka iz Subotice.

Kao što smo u nedelju i objavili, subotički Spartak je na svom zvaničnom Tviter profilu otkrio iznenađujuću informaciju da je nekadašnji hrvatski selektor Miroslav Ćiro Blažević glavni kandidat da na mestu trenera zameni Stevana Mojsilovića, koji je smenjen pre nekoliko dana, posle serije poraza ''Golubova'' u domaćem šampionatu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Od tog trenutka je trajalo iščekivanje i srpske i hrvatske javnosti šta će odlučiti iskusni stručnjak, a njegov odgovor Subotičanima je ovog popodneva objavio hrvatski ''Index''.

Ćiro je potvrdio da je bilo kontakta sa Spartakom, ali njegov odgovor je - negativan.

''Zvali su me, počašćen, sam, ali ipak neće moći. Nema šanse da dozvolim da Mamić i Šuker likuju. Terali su me u Kinu, u Bosnu, sad bi i u Srbiju. E, pa neće moći'', kratko i jasno je odgovorio Blažević, a čelnicima subotičkog superligaša sada ostaje da se okrenu traženju nekog novog rešenja za poziciju šefa struke.

Narednu utakmicu ekipa Spartaka igraće u sredu, kada će gostovati Zemunu u šesnaestini finala nacionalnog Kupa.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Blažević: Žena mi je imala dve operacije i nije baš najbolje, zato ne mogu u Spartak!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2015, 10:27

Iskusni stručnjak otkrio razlog odbijanja ponude koju je dobio od Subotičana..Kontakt je postojao. Bilo je interesovanja. Mogao je Spartak iz Subotice da dobije zvučno ime na klupi koje bi svakako pomoglo u borbi za opstanak, ali su se neke druge stvari isprečile na tom putu. Miroslav Ćiro Blažević...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.