Četiri pojačanja za Subotičane

Izvor: MVP.rs, 19.Apr.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri pojačanja za Subotičane

Spartak se pojačao za Superligu.

Dušan Alimpijević je nedavno napustio klub i prešao u FMP. Subotičkom klubu nije ostalo mnogo vremena da mu nađe zamenu na mestu prvog trenera ekipe. Uprkos tome, čelnici istog su pre početka Superlige Srbije uspeli da nađu novog šefa struke, pa je, kako navodi "Subotica.com", na klupu seo Aleksandar Jončevski, nekadašnji član MZT-a. Sa njim je došao i pomoćnik Nebojša Vagić.

Takođe, Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je angažovao dvojicu košarkaša: Igora Kesara (24, 210), koji je sezonu proveo u pančevačkom Tamišu u kojem je u proseku beležio 11.8 poena i 6.8 skokova po meču, i Stefana Feketea (30, 190), iskusnog plejmejkera koji je došao iz bosansko-hercegovačkog Leotara u kome je imao učinak od 15.7 poena, 5.8 asistencija i 3.9 uhvaćenih lopti.

Četiri nove akzivicije Spartaka će biti u prilici da debituju već u petak u prvom kolu Superlige Srbije protiv Crvene zvezde mts.

(foto: KK Tamiš)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.