Černišov i Rašović: Nerešeno je najrealniji ishod

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Černišov i Rašović: "Nerešeno je najrealniji ishod"

Treneri Spartaka i Napretka, Andrej Černišov i Vuk Rašović složili su se da je današnji remi njihovih fudbalera 1:1 u Subotici najrealniji ishod.

Subotički Spartak je ugostio Napredak u okviru 25. kola Superlige, a meč je završen nerešenim rezultatom (1:1) i podelom bodova.

"Imali smo određenih kadrovskih problema na štoperskim pozicijama. Napredak je bio bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu. Bilo je neke nervoze u ekipi, ali ne znam zašto. U drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poluvremenu smo zaigrali bolje, stvarali šanse, ali mislim da je, kad se sve sabere i oduzme, ovo je najpravedniji ishod", rekao je Černišov novinarima u Subotici.

Strateg kruševačkog Napretka Vuk Rašović je imao slične utiske.

"Očekivali smo agresivni Spartak. Prvo smo bili dominantni, a Spartak je tokom drugog poluvremena preuzeo inicijativu. Mi smo ranije propustili prilike da postignemo još neki gol, tako da je 1:1 najrealniji ishod", rekao je Rašović.

Napredak nakon nekompletnog 25. kola zauzima petu poziciju na tabeli sa 37 osvojenih bodova, dok je Spartak sedmi sa tri boda manje.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Černišov i Rašović: Bod najrealniji

Izvor: B92, 09.Mar.2017, 00:17

Treneri Spartaka i Napretka, Andrej Černišov i Vuk Rašović složili su se da je današnji remi njihovih fudbalera 1:1 u Subotici najrealniji ishod..."Imali smo odredjenih kadrovskih problema na štoperskim pozicijama. Napredak je bio bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu. Bilo je neke nervoze u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.