Čelzi ponudio 21 milion za Subotića

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelzi ponudio 21 milion za Subotića

Vlasnik Čelzija Roman Abramovič poslao je zvaničnu ponudu za Nevena Subotića od 21 milion evra čelnicima Borusije iz Dortmunda, tvrdi nemački Bild.

Rus je odlučio da dovede 22-godišnjeg Srbina do kraja januarskog prelaznog roka, jer odbrana Plavaca igra očajno ove sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Tvrdi se da će uprkos činjenici da defanzivac stalno ističe kako želi da ostane u nemačkom klubu, Dortmund teško odbiti fenomenalnu ponudu.
Bild navodi da je reprezentativac Srbije već tri sezone nezamenljiv u timu koji nezadrživo grabi ka tituli šampiona. Ističe se da je Subotić jedan od najperspektivnijih defanzivaca u Evropi i da bi uz kapitena Džona Terija činio neprelazni bedem Plavaca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.