Čelsi želi Subotića

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 04.Jan.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi želi Subotića

Čelnici Čelsija zainteresovani su za fudbalera Borusije iz Dortmunda i srpskog reprezentativca Nevena Subotića, prenose njemački mediji. Menadžer londonskog kluba Karlo Anćeloti ima problema u odbrambenoj liniji, pošto su Aleks i Džon Teri van terena zbog povreda. Anćeloti želi da na duže vrijeme angažuje mladog i kvalitetnog igrača, a Subotić odgovara tim karakteristikama. 

Srpski reprezentativac je >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << ujedno visok, snažan, a odličan je u skok igri. Subotić ima ugovor s njemačkim klubom do juna 2104. godine, a procjenjuje se da bi Dortmund za srpskog fudbalera tražio obeštećenje između 15 i 20 miliona evra. 

Subotić (22) je u Dortmund stigao 2008. godine iz Majnca, a za lidera Bundeslige odigrao je 101 meč i postigao 12 golova. Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 20 utakmica.
 
Izvor:Vesti online
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.