Čelsi nudi 21 milion za Subotića

Izvor: B92, Beta, 12.Jan.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi nudi 21 milion za Subotića

Nemački Bild je objavio da je Čelsi poslao zvaničnu ponudu za Nevena Subotića, iako iz Dortmunda tvrde da 22-godišnji defanzivac nije na prodaju.

Pojačanje na mestu centralnog defanzivca je prva želja trenera Karla Anćelotija. Ponuda londonskog kluba je 21 milion evra, a ako do transfera ne dođe, u obzir dolaze i defanzivac Benfike David Luiz i Geri Kejhil iz Boltona.

Pregovori između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva kluba će biti nastavljeni u narednim danima kako bi se došlo do sporazuma, a cena može da naraste i do 28 milona evra.

Neven Subotić je deo tima koji je prvi na tabeli Bundeslige, sa deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Mainc. Odbrana milionera je do sada primila samo 10 golova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.