Čabarkapa stravično izvređao čitavu porodicu Subotić, a ono što je rekao o Aleksandri je jezivo

Izvor: Svet, 26.Apr.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čabarkapa stravično izvređao čitavu porodicu Subotić, a ono što je rekao o Aleksandri je jezivo

Aleksandar Čabarkapa oglasio se na društvenim mrežama nakon što je počelo da se spekuliše da je on bacio trotilski metak na kuću Srboljuba Subotića, strica učesnice Zadruge Aleksandre Subotić.
Čabarkapa tvrdi da on nema veze sa tim i da je u to vreme bio u Sarajevu sa svojom porodicom, a sada je najstrašnije izvređao porodicu Subotić.
“Dokle više ove fukare i ostali da svoja klozetska >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << smrdljiva usta ispiraju sa mnom iznoseći samo laž, laž, laz i laž i ništa više? Ja se ne oglašavam jer me karcinomsko retardirana porodica Subotić i njihovi problemi ne interesuju. Jadni su svi koji sarađuju sa morbidnom porodicom Subotić koja ima urođenu anomaliju. Ja sam Subotiće gađao samo ku*cem, a ne bombama, trotilskim mecima i ostalim navodnim radnjama”, poručio je on, a onda nastavio:

“O trotilskom metku sam saznao iz novina u to vreme sam bio u Sarajevu preko graničnog prelaza KOTROMAN gde je evidentiran izlaz i ulaz. Laž, za slučaj sam saznao iz novina bio sam sa porodicom na moru sedam dana pre toga i još osam posle toga, evidentiran sam na graničnim prelazima. Laž kobiletine, tužilastvo je odbacilo krivičnu prijavu. Laž, laž, laž nalazio sam se tad u okružnom zatvoru u Beogradu. Laž, laž, laž bio sam u zatvoru u Požarevcu, 7. paviljon, soba 38”, poručio je.
Što se tiče Aleksandre, sasvim je dovoljan njegov komentar ispod, kako bi se zaključio šta misli o njoj:

Čabarkapa je potom uputio sledeću poruku Srboljubu Subotiću:

Podsetimo, Čabarkapa ima dete sa Aleksandrom Subotić – ćerku Magdalenu – koju nije želeo da prizna.
svetsvet, printscreen
The post Čabarkapa stravično izvređao čitavu porodicu Subotić, a ono što je rekao o Aleksandri je jezivo appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Čabarkapa o optužbama da je minirao kuću u Kaluđerici

Izvor: Scandal.rs, 26.Apr.2019

Nakon drame u Kaluđerici, kada je u dvorište porodične kuće Srboljuba Subotića, strica učesnice “Zadruge 2”, Aleksandre Subotić, bačen eksploziv, odnosno trotilski metak koji nije eksplodirao, Srboljub se oglasio za jedne novine, opisao šta se tačno desilo, ali i na koga sumnja. On je naime...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.