ČABARKAPA OSUĐEN ZA UBISTVO U POKUŠAJU - Bivšem dečku Aleksandre Subotić smanjena kazna zatvora, evo koliko će robijati

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 20:21

ČABARKAPA OSUĐEN ZA UBISTVO U POKUŠAJU - Bivšem dečku Aleksandre Subotić smanjena kazna zatvora, evo koliko će robijati

Ovo su svi detalji!

Apelacioni sud u Beogradu smanjio je za pet i po godina kaznu Aleksandru Čabarkapi iz Kaluđerice i pravosnažno ga osudio na kaznu zatvora od osam godina zbog ubistva u pokušaju i dve iznude u pokušaju, piše "Tanjug" prenosi "Kurir".

Podsetimo, Aleksandar je bivši partner bivše učesnice "Parova" i Zadruge", Aleksandre Subotić sa kojom ima ćerku.

Optužnicom Višeg javnog tužioca u Beogradu Čabarkapi i V.M. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je stavljeno na teret da su 4. februara 2009. godine u Beogradu, navodno zajednički pokušali da navodno liše života Karađorđa Subotića, oca Aleksandre Subotić.

Precizirano je da su se Čabarkapa i V.M. navodno nalazili u kolima sa N.P. koji je vozio, kada su počeli da pretiču oštećenog, Čabarkapa, koji je sedeo na zadnjem sedištu, i V.M. na suvozačevom i kada su bili pored vozila oštećenog počeli da pucaju u njega, nakon čega je N.P. nakon što je shvatio šta se dogodilo navodno ubrzao i udaljio se od oštećenog, piše "Tanjug", prenosi "Kurir".

Za ovo krivično delo Čabarkapa i V.M. su oslobođeni od optužbe, jer, kako smatra Apelacioni sud, ne postoji dovoljno dokaza da su upravo ovi okrivljeni, a ne neke druge osobe pucale na oštećenog u nameri da ga ubiju, a nema ni dovoljno dokaza da se događaj odigrao kao što se navodi u optužnici.

Čabarkapa je oglašen krivim jer je u noći između 18. i 19. aprila 2013. godine na parkingu navodno stavio bombu iza točka automobila oštećenog B.K. koja je trebalo da se aktivira kad on krene u rikverc, do čega nije došlo, piše "Tanjug", prenosi "Kurir".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.