Bundesliga - Ajntraht bez Srba srušio Subotića u Berlinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Ajntraht bez Srba srušio Subotića u Berlinu! (video)

Union doživeo poraz na domaćem terenu.

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta ostvarili su pobedu u šestom kolu nemačke Bundeslige pošto su večeras savladali Union u Berlinu sa 2:1.

Nakon ne naročito uzbudljivog prvog poluvremena, čitav rasplet meča videli smo u drugom delu meča.

Već u 48. minutu Bas Dost je iskoristio odbitak nakon odbrane Gikijevica i lako sproveo loptu u praznu mrežu.

Gost je u 62. minutu udvostručio prednost, tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Sou odlično probio po desnoj strani i pronašao Andrea Silvu kojem nije bilo teško da pogodi u kaznenom prostoru.

Antoni Udžah je u 86. minutu smanjio zaostatak Uniona, ali to je bilo sve što smo videli od domaće ekipe.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Neven Subotić odigrao je čitav meč za Union, dok su Mijat Gaćinović i Dejan Joveljić meč presedeli na klupi Ajtrahta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo slavlje Ajntrahta u gostima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2019

Ajntraht slavi prvi pobedu na strani ove sezone i prvi trijumf generalno nakon tri nedelje posta. Četa Adija Hitera nije blistala, čak je bila u podređenom položaju kada se pogleda konačna statistika, ali individualni kvalitet odneo je prevagu. Novi napadački tandem Ajntrahta Bas Dost - Andre Silva...

Nastavak na MozzartSport.com...

SRPSKI OKRŠAJ PRIPAO AJNTRAHTU: Subotićev Union Berlin poražen na svom terenu u prvom meču novog kola Bundeslige! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Sep.2019

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta pobedili su večeras na gostujućem terenu Union Berlin sa 2:1, u utakmici šestog kola Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.