Brisala du** srpskom zastavom - krivična prijava!

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisala du** srpskom zastavom - krivična prijava!

Zbog neverovatnog postupka ranije učesnice rijalitija "Parova", jedan od sindikata policije protiv nje podneo krivičnu prijavu.

Pojedini skandal-majstori iz rijaliti programa u Srbiji, izgleda, neće proći bez posledica zbog svog ponašanja - što u rijalitijima, što van njih.

U ponedeljak je objavljena vest da je protiv jedne od nekadašnjih učesnica "Parova" Aleksandre Subotić podneta krivična prijava zbog toga što je pre godinu dana u tom rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gazila srpsku zastavu tokom zavodljivog plesa.

Ali, izgleda da neće morati jedina da objašnjava svoje postupke pred nadležnim organima.

Sindikat zaposlenih policije podneo je krivičnu prijavu protiv učesnice ovog rijalitija Zorane Đokić (koja se predstavlja i kao Zorana Simeunović), jer je brisala zadnjicu srpskom zastavom tokom ovog programa?!

Nije poznato kada je nastao snimak, ali je u maju prošle godine produkcija "Parova", rijalitija koji se emituje na Happy TV, diskvalifkovala iz takmičenja po saznanju da je skrnavila srpska obeležja.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.