Bradiću, smeni ovu ženu!

Izvor: Press, 01.Jul.2010, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bradiću, smeni ovu ženu!

Ministar kulture Nebojša Bradić mora da smeni svoju državnu sekretarku Nadicu Momirov zato što se dve godine lažno predstavljala kao diplomirani stručnjak!
Posle otkrić a Pressa da ona ima završenu samo srednju školu, a ne i fakultet u Norveškoj kako je to stajalo na zvaničnom sajtu Ministarstva kulture, Momirov je uhvaćena u novim lažima! Niame, na sajtu Ministarstva kulture stoji da je ona od 1998. do 2004. godine radila na subotičkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << „Mond koledžu" kao predavač norveškog jezika! Međutim, vlasnik „Mond koledž a" Tomislav Gaborović demantuje da je državna sekretarka kod njega radila šest godina!
- Gospođa Momirov je na „Mond koledžu" predavala norveški jezik šest meseci, a ne šest godina. Mi nismo ni postojali 1998. godine, pošto smo osnovani 2000, a sa radom smo počeli u januaru 2001. Odmah na početku ona je bila angažovana kao predavač za norveški jezik. Bile su to dve tromeseč ne grupe, nakon kojih nije bilo više interesovanja za norveški, pa smo raskinuli saradnju, koja je inače bila korektna i bili smo zadovoljni - kaže Gaborović za Press?!
Nadica Momirov je juče rekla da je sve to nebitno!
- Ma nemam pojma! To je totalno nebitno, gde sam radila, šta sam radila! Neću više da se bavim biografijom, ljudima koji pišu biografije, pričama rekla-kazala... I nemam više šta da kažem, igram „monopol" sa detetom i sutra putujem na godišnji odmor - rekla je državna sekretarka.
Na pitanje da li ju je zbog lažne biografije kritikovao ministar Bradić, da li se plaši smene i šta kažu u njenom G17, Momirov kaže: - Svi mi daju podršku! Nema razloga da traže moju ostavku, niko nema problema zbog ovoga u ministarstvu.
Ma, mediji me urnišu, možda ću otići iz ove zemlje! Press je juče, treći dan uzastopce, pokušao da dobije komentar ministra za kulturu Nebojše Bradića, ali nam je u njegovom kabinetu rečeno da ministar nema komentar!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.