Boris ga je spasao iz plamena. Užasan prizor: Kuća u Subotici IZGORELA, ima povređenih (FOTO, VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Boris ga je spasao iz plamena. Užasan prizor": Kuća u Subotici IZGORELA, ima povređenih (FOTO, VIDEO)

Drama kod Subotice: Požar pojeo krov, kuća liči na smetlište, ima povređenih

U Železničkom naselju kod Subotice u utorak je izbio požar u stambenom objektu porodice Dušnoki.Usled nesreće gornji deo objekta je spaljen, donji poplavljen, a šteta ogromna.

Vatrena stihija je za nekoliko sati uništila ono što su Eva i Tomica Dušnoki sticali čitav život, a Tomica je, u nameri da spase imanje, zadobio teške opekotine 2 i 3 stepena.

Zabrinuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žena koja je na društvenim mrežama objavila detalje tragedije, saopštila je kako je nesrećni Tomica jedva spasen.

- Čovek je pokušao da ugasi vatru, a moj Boris ga je izvadio dok nije bilo kasno. Užasan prizor... U bolnici je, ali bitno da je živ - napisala je ona.

On je inače tehničar u Službi hitne medicinske pomoći u Subotici i čitav radni vek spasava ljudske živote, a ovom prilikom i sam je ugrožen.

S obzirom na nemili događaj, prijatelji i komšije pokrenuli su akciju za pomoć porodici Dušnoki. U ovom trenutku im je najneophodnije da dođu do garderobe i donjeg veša, zimske obuće, zatim posteljine, peškira.

Oni koji žele finansijski da pomognu Evi i Tomici, mogu to da učine na adresi Borisa Krajgera 22 u Železničkom naselju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.