Blokiran put od Sombora prema državnoj granici

Izvor: Blic, 26.Nov.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokiran put od Sombora prema državnoj granici

SOMBOR - Zbog protesta radnika dva somborska poljoprivredna preduzeća obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu prema državnoj granici sa Mađarskom i Hrvatskom i put Sombor-Subotica u Aleksa Šantiću.

Umesto putnog pravca Sombor-Bezdan koji vodi ka Kolutu, Bačkom Bregu i graničnom prelazu sa mađarskom Bački Breg, odnosno ka prelazu Bezdan Dunav sa Hrvatskom vozila se preusmeravaju na put Sombor - Bački >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Monoštor - Bezdan. Policija vozila na ovaj alternativni pravac preusmerava na izlasku iz Sombora.

Umesto puta Sombor - Subotica preko Aleksa Šantića koristi se alternativni pravac preko Telečke. Vozila se preusmeravaju na Kljajićevo, Telečku i odatle za Bačku Topolu i Suboticu.

Od 12 sati poljoprivrednici su traktorima blokrali i put Sombor- Svetozar Miletić -Subotica na izlasku iz Sombora. Alternativni pravac za Svetozar Miletić je preko Čonoplje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.