Izvor: Press, 06.Feb.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana se oglasila nakon što joj je David tražio da izbaci Aleksandru iz kuće!

David Dragojević bio je van sebe kada je saznao da Aleksandra Subotić sa ćerkicom Magdalenom i dalje živi u kući njegove majke Biljane. On je javno tražio od majke da izbaci Aleksandru iz kuće, budući da je on sada u vezi sa Anom Korać i da smatra da je ta veza ozbiljna.
- Treba da joj kažeš, a ne da ćutiš! Ti si s devojkom raskinuo! Pritom je ta veza >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bila katastrofa! Šta sad ona ima da traži kod tebe kući? Meni je sve to bolesno! - vikala je Ana.
Nakon toga Dragojević se razbesneo, pa se jadao Lepom Mići:
- Oteraću je u ku*ac! Sutra ću Sandru da oteram, zvaću mamu. Šta, treba da trpim da me neko šest meseci maltretira?
youtube.com/Zadruga Official
Njoj je bolesno što Aleksandra živi u kući Davidove majke...
- Osećam kao da smo sve troje u vezi! David kaže da Aleksandra nije normalna. Oni su verenici kao ti i Nadežda. Pritom je znala da će David da bude sa mnom - rekla je Ana, a Miki je prokomentarisao da je to boleština.
David je krenuo u šetnju sa Anom i pokušao da je smiri.
- Moraš da joj kažeš, jer ona ne veruje u to. Kažeš lepo: "Draga moja Aleksandra, ja više nisam sa tobom" - rekla je Ana kroz osmeh.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Oštrija nego ikad: Biljana objasnila zašto neće Aleksandru izbaciti iz doma Dragojevića i otvoreno pokazala koliko ne podnosi Anu Korać!

Izvor: Scandal.rs, 06.Feb.2019

U rijaliti šouu “Zadruga” trenutno su glavna tema Ana Korać i David Dragojević, koji su uplovili u vezu nakon diskvalifikacije njegove devojke Aleksandre Subotić. Aleksandra se trenutno nalazi u Davidovom domu sa njegovom majkom Biljanom i svojom ćerkicom Magdalenom. Kada je David saznao za...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.