Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez struje sutra 18 ulica

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od osam do 16 časova biti dijelovi Rekavice, Melina, Subotice, Pervana i Goleša.

Od devet do 11 časova struje neće imati dijelovi ulica Kralja Petra I Karađorđevića, Veselina Masleše, 5. prigradskog puta, Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, Dujke Komljenovića i Vida Nježića.

U periodu od 12 do 14 časova bez struje će ostati dijelovi ulica Isaije Mitrovića, Kralja Petra I Karađorđevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 22. aprila, Patre, Patrijarha Makarija Sokolovića, Slavka Rodića, Teodora Kolokotronisa i Zdravka Čelara, kao i dio naselja Debeljaci.

"Od devet do 14 časova struje neće imati dijelovi ulica Božidara Adžije, Kralja Aleksandra I Karađorđevića, Karađorđeve, Dušana i Vlade Kopanje i dio naselja Koprene", saopšteno je iz "Elektrokrajine".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEO PRIGREVICE SUTRA BEZ STRUJE

Izvor: Radio Dunav, 05.Apr.2017, 10:21

Sutra 6. aprila 2017. godine neće biti električne energije u Prigrevici od 8 i 30 do 13 i 30 sati u sledećim ulicama:. -Apatinska od broja 1 do 30.. -Kralja Petra Prvog od broja 1 do 32.. -Apatinski put brojevi 12,14 i 19.. Razlog isključenja su radovi na mreži.

Nastavak na Radio Dunav...

Sutra suve slavine u dvije ulice

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2017

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u Ulici Branka Popovića sutra će od osam do 18 časova doći do privremenog prekida vodosnabdijevanja potrošača u ovoj ulici..."Vodosnabdijevanje će danas od osam do 15 časova biti prekinuto u Ulici Milana Radmana" saopšteno je iz "Vodovoda".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.