Azil nemoćan da reši problem sa lutalicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2014, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azil nemoćan da reši problem sa lutalicama

Nesavesni vlasnici krivi su i za veliki broj pasa lutalica u našim gradovima. Novi Sad još nema prihvatilište za napuštene životinje, ne zna se ni kada će biti otvoreno, iako ga nadležni godinama najavljuju, a u međuvremenu, čini se da je na ulicama sve više pasa lutalica. I na subotičkim ulicama ih ima između 500 i 1.000, iako je lokalna samouprava samo ove godine izdvojila sedam miliona dinara za adaptaciju i funkcionisanje prihvatilišta.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Subotički azil za pse ponovo u funkciji

Izvor: Magyar Szó, 05.Sep.2014, 20:54

Subotički azil za pse ponovo u funkciji Mađar so..2014. szeptember 5., 19:50..0..Gradski azil za pse u Subotici je od ministarstva najzad dobio dozvolu za rad, što znači da su se stvorili odgovarajući uslovi za prihvatanje životinja i za njihovo usvajanje...Gradonačelnik Jene Maglai je juče sa...

Nastavak na Magyar Szó...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.