Automobil sleteo s puta kod Subotice, stradao suvozač

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil sleteo s puta kod Subotice, stradao suvozač

Na zaobilaznom putu Subotica–Palić, kod Bunarića, jutros posle šest časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, potvrđeno je RTS-u u subotičkoj policiji.

Prema prvim informacijama, automobil BMV subotičkih registarskih oznaka, iz za sada nepoznatih razloga, sleteo je sa kolovoza i isprevrtao se nekoliko puta.

Na licu mesta poginuo je suvozač D. M. (21), dok je vozač L. G. (27) sa povredama prevezen u subotičku bolnicu.

Pripadnici subotičke policije i tužilaštva obavili su uviđaj.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Automobil sleteo sa puta kod Subotice, poginuo mladić

Izvor: Radio 021, 16.Feb.2019

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na zaobilaznom putu Subotica - Palić, potvrđeno je RTS-u u subotičkoj policiji...Prema prvim informacijama, BMV subotičkih registarskih oznaka, iz za sada nepoznatih razloga, sleteo je sa kolovoza i prevrtao se nekoliko puta...Na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.