Autobuska kampanja SVM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2012, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobuska kampanja SVM

SUBOTICA -

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) krenuo je u predizbornu kampanju brendiranim autobusom "Kampanjbus" kroz Vojvodinu.

Kako prenosi portal Vojvodina danas (Vajdasagma), poslanik ove stranke u republičkom parlamentu Arpad Fremond rekao je u Subotici da će ovim autobusom aktivisti i funkcioneri u naredna 22 dana preći oko 2.500 kilometara i stići u 110 naseljenih mesta Vojvodine.

"Na ovaj način >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kandidati SVM-a uspeće da se sretnu sa velikim brojem građana i da im objasne izborni program pod sloganom 'Za Vojvodinu - u normalnoj Srbiji', rekao je Fremond.

Zoltan Kudlik, jedan od inicijatora kampanje autobusom, objasnio je da će, prema planovima, autobus sa sedam aktivista dnevno obilaziti 4-5 mesta.

"Na ovaj način će sa ciljevima SVM-a biti upoznati stanovnici najudaljenijih naselja, gde do sada aktivisti još nikad nisu stigli", rekao je Kudlik.

Zajedno sa aktivistima putuje i muzička grupa da bi u večernjim satima u mestima gde se nalaze priredili program za omladinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.