ArtLink – Societe Generale ciklus za mlade muzičke talente

Izvor: Danas, 10.Mar.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ArtLink – Societe Generale ciklus za mlade muzičke talente

Koncertom u gradskoj kući u Subotici, u petak u 20 časova, ArtLink - Societe Generale muzički ciklus za mlade talente, započeće svoju koncertnu turneju po gradovima Srbije.

                 

U nekoliko gradova u Srbiji biće održane audicije za mlade talente, sa idejom da se najbolji mladi muzičari uključe u ovaj atraktivan program kroz koji će moći da se usavršavaju sa uglednim mentorima i nastupaju na koncertima tokom cele godine. Prvim koncertom >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << u gradskoj kući u Subotici biće otvorena i koncertna sezona u Subotici nastupom  najuspešnijih mladih muzičara iz ArtLink - Societe Generale muzičke radionice za mlade talente u 2015. Koncert u Subotici otvoriće umetnički direktor ArtLink-a Jovanka Višekruna Janković i Miloš Radović, predsednik subotičke organizacije ELECTE. Na koncertu će nastupiti mladi umetnici: čelisti Petar Pejčić i Vuk Ovaskainen, pijanista Dušan Dakić, violinistkinja Dunja Kalamir kao i renomirani pijanista i mentor Uki Ovaskainen. Na programu će biti dela Hajdna, Betovena, Šumana i Popera. ArtLink u saradnji sa Festivalom FEMUS održaće i Audiciju za mlade muzičke talente u Subotici u subotu,  u prostorijama Učiteljskog fakulteta u Štrosmajerovoj uluci 11, sa početkomu 13 časova. ArtLink - Societe Generale muzički ciklus za mlade talente, već tri godine putem audicija uspešno odabira najtalentovanije mlade muzičare i pruža im priliku da se usavršavaju sa uglednim mentorima, da nastupaju kao solisti ali i kao kamerni muzičari i sa kamernim orkestrom koji je sastavni deo ciklusa. Nakom Subotice, slede audicije ArtLink – Societe Generale ciklusa za mlade talente u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Beogradu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.