Izvor: Danas, 11.Feb.2015, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Animirana 3D Snežna kraljica

Subotica - Ruski animirani film „Snežna kraljica“ snimljen je prošle godine u Rusiji, a biće na repertoaru u 3D formatu i sinhronizovan. Režiser je Alexey Tsitsilin. Radi se o bajkovitom nastavku animiranog hita „Snežna kraljica“. Nakon što je pomogao Gerdi i Kaju, simpatični trol Orm vratio se u svoju zemlju u kojoj ne može da se pomiri sa životom rudara na koji je osuđen kao ni sa svakodnevnim nepravdama koje mora da trpi. Orm izlaz vidi u venčanju s princezom pa počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << svima da laže kako bi do nje došao. Ali, sa svakom laži koju izgovara, njegov zli dvojnik, Snežni kralj, postaje sve veći i jači.

Na repertoaru je američki film, snimljen 2014, „50 nijansi - siva“, u kojem igraju Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, a okupio ih je režiser Sam Taylor-Johnson. „Pedeset nijansi - siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primeraka, čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson. Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka, i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž...

Britanski kinematografsko čedo „Kingsman: Tajna služba“ je snimljeno prošle godine u režiji Matthew Vaughna, a u glavnim ulogama se pojavljuju: Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton, Samuel L. Jackson.

Nastao na osnovu priznatog stripa i u režiji čuvenog reditelja Metjua Vona, film „Kingsman: Tajna služba“ prikazuje priču o supertajnoj špijunskoj organizaciji koja u jednom trenutku regrutuje mladića sa ulice sa velikim potencijalnom, kako bi se posvetio zahtevnom programu treninga. U isto vreme prevrtljivi kompjuterski genije postaje prava globalna pretnja.

Scenario za film „Kingsman: Tajna služba“ napisali su Metju Von i Džejn Goldman, koji su prethodno sarađivali na ostvarenjima kao što su „X-Men: Prva klasa“ (X-Men: First Class), „Fajter“ (Kick-Ass) i „Zvezdana prašina“ (Stardust).
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.