Aleksandra u suzama zbog Čabarkape: ‘Bojim se da će nauditi ćerki, kao što je ocu’

Izvor: Tracara.com, 03.Jun.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra u suzama zbog Čabarkape: ‘Bojim se da će nauditi ćerki, kao što je ocu’

(foto: Screenshot) Novi skandal potresa vilu Parova, a u njegovom središtu je ponovo Aleksandra Subotić. Naime, gostovanje njenog oca Karađorđa Subotića u rijalitiju je neko iskoristio kako bi mu spalio imanje, a on sam, kao i njegova ćerka, su izrazili sumnju da iza toga stoji Aleksandrin bivši ljubavnik Aleksandar Čabarkapa. “Ne mogu da verujem da sam ja volela tog čoveka. Najteže mi pada što je na taj način mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da naškodi našoj ćerki, ali i mom ocu”, ispričala je kroz suze Subotićka ukućanima, kako prenosi Kurir. “Krivim sebe što se to dogodilo mom ocu. Da nisam imala nikakve veze sa njim, bilo bi sve mnogo lakše. Ne znam kako ću sutra jednog dana objasniti Magdaleni ko joj je otac i šta je sve radio u životu.”

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

DRAMA! Aleksandra se GUŠILA u suzama: Kako ću sve objasniti mom detetu?

Izvor: Svet, 03.Jun.2017

Tokom emisije Nominacije sinoć u Parovima Aleksandra Subotić briznula je u plač jer je njenom ocu Karađorđu zapaljeno imanje u Kaluđerici. Ona je za to optužila Čabarkapu i njegove ljude, a zatim je počela da plače.. “Ceo život se nalazim između dve vatre. Između Karađorđa i Ljube, između...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.