Aleksandra stala na Sandrinu stranu nakon žestoke svađe sa Stanijom u programu uživo, pa surovo prozvala Dobrojevićevu! (VIDEO)

Izvor: Svet, 30.Apr.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra stala na Sandrinu stranu nakon žestoke svađe sa Stanijom u programu uživo, pa surovo prozvala Dobrojevićevu! (VIDEO)

Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević više nisu drugarice, a pomirenje je dalje nego ikada nakon onoga što je Aleksandra sada uradila.
Naime, prvo je imitirala Staniju, dok ju je Rebeka ironično nazvala “prvosveštenicom”.
“Evo vam “škode”, evo vam! Plavu, belu sviu, pokoljite se za nju, sve za rijaliti, a ja ću samo da sedim”, imitirala je Aleksandra Staniju.
“Stanija je prvosveštenica, a ove male oko nje su, ove… (smeh)”, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Rebeka.
“Ali nastup u Kazinu… To je stvarno bilo bljak, fuj”, ubacio se Karađorđe.

Posle ovoga, Aleksandra je spomenula i Stanijin obračun u programu uživo sa Sandrom Afrikom.
“Ali vrhunac svega mi je komentar: “Sandra Afrika je izgradila karijeru na du*etu”. A na čemu si ti karijeru izgradila?”, smejala se Subotićeva.
“Na čemu god da je, to je naša komšinica i ja je mnogo volim”, rekao je Karađorđe misleći na Sandru.

svetsvet
The post Aleksandra stala na Sandrinu stranu nakon žestoke svađe sa Stanijom u programu uživo, pa surovo prozvala Dobrojevićevu! (VIDEO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.