Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Subotić donela važnu životnu odluku! Ništa više neće biti kao pre!

Aleksandra Subotić se tokom sinoćne žurke osećala loše i žalila na nedostatak vazduha u kazinu pa je izašla ispred njega gde su je sačekale Zorica Marković, Marija Kulić i Nadežda Biljić. Iako je David Dragojević rekao Ani Korać da je pokazao srednji prst kamerama, to ipak nije bio slučaj. Aleksandra je prisutnim zadrugarima rekla da The post Aleksandra Subotić donela važnu životnu odluku! Ništa više neće biti kao pre! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USRED SKANDALA O PROSTITUCIJI, MIKI OTKRIO TARIFU ANE KORAĆ: Košta kao PROSEČNA SRPSKA PLATA! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2019, 13:56

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja gledalaca koja im je postavljao voditelj Milan Milošević. Jedno od pitanja koje je upućeno Ani Korać diglo je veliku prašinu. U prvoj sezoni Zadruge Miki je opleo po Ani, vređajući je. Gledaoce je zanimalo da ona to sada, kada su u dobrim odnosima, prokomentariše:...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.