Izvor: Press, 17.Okt.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra RONILA KROKODILSKE SUZE zbog Davida: KAO DA SAM VREĆA KROMPIRA! (VIDEO)

Veza između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića se od ulaska u rijaliti “Zadrugu 2” poljuljala. Njih dvoje skoro svakodnevno ulaze u konflikte, a razlog njihovih čestih svađa jeste što Subotićeva smatra da je jača polovina zapostavlja.
Ona je njemu tokom današnjeg dana postavila ultimatum da ukoliko je ne bude grlio i posvećivao joj dovoljno pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da će razdvojiti krevete. Zbog ovoga je voditelj Milan Milošević postavio pitanje Aleksandri da li će ostati pri onome što je rekla.
“Ja sam sa Davidom ulazila u sukobe poslednjih sedam dana. Ja imam problem sa Davidom, ja kada se posvađam sa njim, ja nisam mirna, nerviram se, sklonim se od svih. Isto tako, u krevetu kad se posvađam sa njim, ja se iznerviram, a on nema nikakvu reakciju. Zaklela sam mu se da ako posvađani legnemo u krevet, da ćemo ih razdvojiti. Ja nisam mirna. Da, mislim da nešto nije u redu među nama. Ne mislim da nema hemije među nama, samo mislim da sa njim nešto nije u redu. Otkad se on vratio iz Amerike on se promenio.”
“Kada ne želim sa nekim da se svađam, ja ne želim. Kada želim da se povučem, ja se povučem, ona to ne razume. Vratio sam se iz Amerike zbog nje. Ovde mi je jako čudno”, pravdao se David.

“Smetaju mi šale u seksualnom kontekstu. To nije posesivnost, to je za mene normalno. Ne tražim pažnju, očekujem samo da se poštuju kodeksi i da se ima poštovanja. Kada igramo masne fote, on pita tamo nekoga koja mu je omiljena poza u se*su. Šta njega ima da zanima koja je nekome omiljena poza?! Nećeš to pitati nekoga, onda ću ja naskakati na nekoga drugog”, rekla je ljutito Aleksandra.
“Ja sam se drugarski ophodio prema svima, ja volim da se sprdam. To sam rekao u šali. Ja ne mogu svaki čas da pazim šta ću reći. Volim da se za*ebavam, ne moram uvek svugde da je vučem”, pravdao se David.
Njegove reči su potpuno razočarale Subotićevu, a kako nije mogla da sakrije svoje emocije, suze su počele da naviru, jer smatra da nju David ne poštuje neslanim šalama.
“Mene nervira što ona plače za gluposti. Ja nisam dao povod nijednoj devojci”, objasnio je Dragojević.

“Meni ne smeta nijedna devojka. Meni smeta njegovo ponašanje i to njemu ne priliči. Ja sam sa njim godinu ipo dana. Mi smo svaki dan bili jedno uz drugo”, rekla je ona, pa onda nastavila:
“Ja nisam ni od koga imala ovakvu podršku, ljubav i poštovanje. Nisam to imala ni od mame i tate. Ne želim ovo da izgubim. Da, ja ću razdvojiti krevete. Ja hoću sve te probleme da zaboravim kada sam sa njim u krevetu. Koji god problem da imam ja hoću sa njim to lepo da rešim, da mu pričam. Ne mislim ja da će on mene da ostavi, ja imam strah da ću ja njega ostaviti, ako mi pukne. On misli da mene ima pa ima, kao da sam vreća krompira, ali to nije tako”, pričala je Aleksandra.
Pojedini zadrugari su dali sebi za pravo da prokomentarišu njihov odnos, a u sledećim video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.
 

 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.