ALEKSANDRA SUBOTIĆ BEŽALA IZ RIJALITIJA! PRODUKCIJA NAJAVILA TUŽBU Izašla zbog DETETA na kratko, pa usledila SAČEKUŠA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 10:27

ALEKSANDRA SUBOTIĆ BEŽALA IZ RIJALITIJA! PRODUKCIJA NAJAVILA TUŽBU Izašla zbog DETETA na kratko, pa usledila SAČEKUŠA

Izdala produkciju!

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Subotić već treću sezonu učestvuje u rijalitiju na Pink televiziji., a prethodno njeno učešće završeno je diskvalifikacijom.

Naime, Subotićeva je ušla u "Zadrugu 2" sa tadašnjim dečkom Davidom Dragojevićem, a kada je diskvalifikovana, vratila se kako bi se njemu osvetila jer je ušao u vezu sa Anom Korać, a sada je ušla ponovo, ali ovaj put sama.

Da je rijaliti učesnica sklona diskvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govori i podatak da je diskvalifikovana i iz rijalitija pre ovog na "Hepi" televiziji kada je izdala produkciju koja joj je izašla u susret i pustila je napolje do Centra za socijalni rad odakle se nije ni vratila u rijaliti.

Podsetimo, Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice "Parova", kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad. Ispred zgrade su je sačekali David Dragojević i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima Hepi televizije.

- Rijaliti nije zatvor, ovde možeda uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno - rekla je Anđela Lakićević, u emisiji "Vanredni sastanak", u "Parovima".

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu "Parovi", za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija je tada najavila tužbu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.