Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 19:55

Zvezda sa 17.000 navijača u Ligi Evrope

UEFA donela odluku o povratku publike na stadione, ali pitaju se i lokalne vlasti...

Pre nekoliko dana stidljivo se pominjalo kao mogućnost, od danas je ozvaničeno i objavljeno od strane Evropske kuće fudbala: Izvršni komitet UEFA odlučio je na današnjem sastanku da posle uspešne pilot utakmice u Superkupu Evrope dozvoli delimičan povratak publike na stadione. Tako će klubovi iz zemalja gde se lokalne vlasti sa tim budu složile i dale zeleno svetlo, svoje utakmice u grupnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fazi Lige šampiona i Lige Evrope igrati uz prisustvo 30 odsto kapaciteta stadiona.

Sprovođenje ove odluke počinje već naredne nedelje, kada na programu budu utakmice nacionalnih timova. Ovo u prevodu znači bi Norveška s publikom mogla da dočeka reprezentaciju Srbije u baraž utakmici za plasman na EURO naredne godine. Naravno pod uslovom da Vlada te zemlje i nadležne institucije daju dozvolu.

Društveno distanciranje biće obavezno za gledaoce, a dodatne mere predostrožnosti, poput nošenja maski moraće da budu sprovedene u skladu sa propisima lokalnih vlasti.

Suvišno je govoriti koliko će ova odluka biti značajana za Crvenu zvezdu. Opet pod uslovom da država Srbije i krizni štab dozvole da se Uefina odluka primenjuje kako je planirano i zamišljeno. Za sada te dozvole nema.

Podsetimo, Beograđani su prošle godine zaradili oko 6.000.000 evra na prodaji ulaznica za kvalifikacione i mečeve u Ligi šampiona. Sada će moći da računaju samo na 17.000 kompleta, ali u ovim kriznim vremenima svaki prihod u ulaznica zlata je vredan.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

UEFA odobrila delimičan povratak publike na stadione

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Okt.2020

Evropska fudbalska unija (UEFA) odobrila je 1. oktobra delimičan povratak navijača na stadione, u zemljama gde lokalne vlasti za to daju zeleno svetlo. Zbog pandemije korona virusa, navijači od marta nisu mogli da utakmice pod okriljem UEFA prate uživo na stadionima, osim na meču Superkupa u Budimpešti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.