Zvezda počela pripreme, Stanković prozvao 30 igrača

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda počela pripreme, Stanković prozvao 30 igrača

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su pripreme za drugi deo sezone u kome brane titulu prvaka Srbije i napadaju trofej nacionalnog kupa.

Na prozivci novog trenera Dejana Stankovića, koji je tokom pauze nasledio Vladana Milojevića, okupilo se 30 igrača kod pomoćnog terena stadiona "Rajko Mitić".

U odnosu na jesenji deo tu su iz Grafičara Strahinja Eraković, Željko Gavrić i golman Aleksandar Stanković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Plan je da crveno-beli sutra krenu na kiparski Pafos na prvu fazu priprema, povratak za Beograd je 21. januara, a tri dana kasnije idu u tursku Antaliju na drugu fazu.

U Turskoj su zakazane provere sa Arkom iz Gdinje (26. januar), skopskim Vardarom (29. januar), Ludogorecom (1. februar), Celjom (2. februara), slovačkom Dunajskom Stredom (5. februara) i kazahstanskim Aktobeom (6. februara).

Posle prvog dela sezone Crvena zvezda ima 11 bodova više od Partizana na čelu Superlige.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda počela pripreme, ovo je spisak igrača, evo koga nema!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020

Zvezda počela pripreme, ovo je spisak igrača, evo koga nema!..Ekipa iz Ljutice Bogdana danas je krenula u pripreme za novu sezonu...Trening počinje od 11 časova, a prethodilo je okupljanje sa novinarima i članovima kluba koji su došli da isprate prvi trening...Objavljen je i spisak igrača na koje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.