Zvanično, Slepi miševi doveli napadača!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, "Slepi miševi" doveli napadača!

Poziv "Mestalje" je bio jači čak i od zova bogatih premijerligaša.

Valensija je napravila odličan potez pred početak nove sezone, sezone u kojoj će ponovo igrati u Ligi šampiona sa evropskom elitom.

Ozvaničen je transfer Maksija Gomeza!

Traženi Urugvajac je došao u sklopu transfera koji je uz novčanu ponudu uključila i razmenu igrača. Selti Vigo je uplaćeno petnaest miliona evra dok su u suprotnom smeru krenuli Santi Mina, ali i Horhe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Saenz na dvogodišnju pozajmicu.

Sam Gomez je izrazio da je odbio klubove poputa Vest Hema zbog ostanka u La Ligi i prilici da nastupi u Ligi šampiona. "Čelićari" će tako morati da nastave potragu za naslednikom Marka Arnautovića.

Dvadesetdvogodišnji Urugvajac je potpisao petogodišnji ugovor sa "Slepim miševima".

🌙 ¡Esto sí que son unas buenas y bonitas noches!

Bienvenido @gomez_maxi9 a nuestra #OneFamilyVCF 🦇#NewEra pic.twitter.com/X4MzHFkPzb

— Valencia CF 🦇💯 (@valenciacf) 14. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VALENSIJA SREDILA NOVI POTPIS Stiže napadač za 15 miliona i dva asa /FOTO/

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019

Foto: EPA-EFE/ELISEO TRIGO / EPA; Poziv “Mestalje” je bio jači čak i od zova bogatih premijerligaša. Valensija je napravila odličan potez pred početak nove sezone, sezone u kojoj će ponovo igrati u Ligi šampiona sa evropskom elitom. Ozvaničen je transfer Maksija Gomeza! Traženi Urugvajac...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.