Partizan će morati da čeka, stigao odgovor Čelsija!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan će morati da čeka, stigao odgovor Čelsija!

"Crno-beli" žele da angažuju fudbalera "plavaca" na još jednu sezonu.

Partizan i dalje radi na novim pojačanjima.

Bliži se početak nove sezone, a trener Savo Milošević nestrpljivo čeka dobre vesti iz Londona.

Jedna loša je već stigla sa Ostrva pošto je Čelsi odbio ponudu "crno-belih" da ponovo pozajme Danila Pantića na godinu dana, saznaje Telegraf.

"Plavci" imaju drugačije planove sa Srbinom, a to je najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prodaja i to na tri miliona evra.

Toliko je stajalo i u klauzuli po kojoj je Partizan mogao da otkupi svog bivšeg fudbalera, međutim klub nije mogao sebi da priušti tako nešto.

Ukoliko ne dođe do transfera, Čelsi je voljan da ga pozajmi nekom od ponuđenih klubova sa zapada Evrope, ali Pantić je odbio takvu mogućnost.

Sada će morati da čeka početak avgusta u nadi da bi engleski klub ipak morao da ga pošalje negde.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično, "Slepi miševi" doveli napadača!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019

Poziv "Mestalje" je bio jači čak i od zova bogatih premijerligaša...Valensija je napravila odličan potez pred početak nove sezone, sezone u kojoj će ponovo igrati u Ligi šampiona sa evropskom elitom...Ozvaničen je transfer Maksija Gomeza!..Traženi Urugvajac je došao u sklopu transfera koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.