Žuta podmornica spremna za Redse

Izvor: TV Arena Sport, 28.Apr.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žuta podmornica" spremna za "Redse"

U četvrtak uveče nas očekuju i dva polufinalna susreta Lige Evrope, a u prvom od njih će snage odmeriti ekipa Primere, Villarreal i engleski velikan Liverpool.

Ipak, u poslednje vreme se Redsi nalaze u puno boljoj formi od „žute podmornice“ pa nam i to na neki način nagoveštava da bi ovaj njihov prvi međusobni duelu mogao da bude prilično neizvestan, ali istovremeno i veoma atraktivan za gledaoce.

A kad već pominjemo tu nešto lošiju formu Villarreala, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << ona je pre svega izražena u domaćem prvenstvu gde su u poslednja tri kola osvojili samo jedan bod, i to proteklog vikenda u domaćem deulu bez golova sa Sociedadom, dok su pre toga doživeli poraze na gostovanjima kod Rayo Vallecana i Real Madrida.

A na taj način je ustvari prekinuta i njihova sjajna serija od četiri vezane pobede, od kojih su opet dve ostvarili u prvenstvu, a dve u četvrtfinalu Lige Evrope, gde su protiv češke Sparte prvo kod kuće slavili s 2:1, a zatim i u gostima s 4:2.

"Žuta podmornica" će imati nešto lakši zadatak kako je ekipa sa "Enfilda" ostala bez pomoći Mamadua Sakoa koji je suspendovan zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci za skidanje kilaže.

Naravno, ovo ih neće sprečiti da daju sve od sebe u večerašnjoj utakmici.

Jirgen Klop je otkrio kako se osećao posle pobede nad Dortmundom. Ona će biti zapamćena kao jedna od velikih noći na "Enfildu", ali za menadžera Liverpula nije takva.

"Ok, bio sam srećan posle meča, ali ujutru kada sam se probudio, nije mi bilo dobro", kaže Nemac.

"Obično se budite ushićeni, ali ja sam bio potpuno prazan. Onda sam shvatio da ne mogu da budem srećan, jer znam kako izgleda sa druge strane", objašnjava Klop.

"Radio sam sa tim ljudima, obožavam ih, sigurno da nije lako kada znate kako se oni osećaju, jer ste u tim situacijama bili već sa njima", dodao je iskreni Klop.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.