Za uspešan završetak takmičarske sezone (subota, 19 h)

Izvor: KGsport.info, 19.Maj.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za uspešan završetak takmičarske sezone (subota, 19 h)

Poslednju takmičarsku utakmicu u Super B ligi ove sezone rukometaši kragujevačkog Radničkog 1964 odigraće večeras od 19 časova u hali „Jezero“ protiv ekipe Priboja. Biće to lepa prilika da se Kragujevčani pobedom oproste od svojih vernih simpatizera, koji su ih zdušno bodrili tokom čitave sezone.
Ekipa trenera Aleksandra Radosavljevića ima apsolutnu ulogu favorita na ovom susretu, posebno ako se uzme u obzir činjenica da su rukometaši kragujevačkog tima bili uspešniji >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u prvom ovosezonskom međusobnom odmeravanju snaga (32:21). Pri tom, Radnički 1964 je u daleko boljoj formi, na poslednjih pet utakmica ostvario je čak četiri trijumfa, od toga dva na svom terenu, dok Pribojci u zadnjih osam kola imaju samo jednu pobedu i sedam poraza.
Samim tim pitanje pobednika ne bi trebalo da bude dovedeno u pitanje, mada su u taboru kragujevačkog tima i pored uloge favorita izuzetno oprezni.
– Ekipa Priboja uspešno je opstala u ligi, iako je sastavljena od jako mladih igrača, koji nastoje da na svakoj utakmici pokažu svoj potencijal. Tokom protekle nedelje smo naporno radili na sprečavanju njihovih karakterističnih napada i ostaje nam još samo da to uspešno primenimo na terenu. Eventualnom pobedom ostajemo na četvrtoj poziciji, što je svakako lep način da se stavi kruna na jednu uspešnu sezonu. – poručio je levi bek Radničkog 1964 Mihajlo Knežević.
U predigri ovog meča, svoju poslednju utakmicu u sezoni odigraće i drugi tim Radničkog 1964, koji se od 17 časova sastaje sa drugom ekipom Sloge Zmart Force iz Požege.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPER ‘B’ LIGA SRBIJE: Radnički dočekuje Priboj

Izvor: SandzakPress.net, 19.Maj.2018

Rukometaši Radničkog 1964 će u subotu 19.maja u okviru 22-og kola Super B lige dočekati ekipu „Priboj“ iz istoimenog grada u hali Jezero. Podsećamo da su Kragujevčani u prvom delu sezone slavili rezultatom 32-21. – U naredenom,ujedno i poslednjem kolu u ovoj sezoni, sastajemo se sa ekipom...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.