Izvor: HotSport.rs, 05.Mar.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASLUŽIO: Real čuva najboljeg defanzivca

Fudbaler madridskog Reala Pepe pristao je na uslove za produžetak ugovora sa ’kraljevskim klubom’ do 2017. godine. 

Kako prenosi Marka, iako je Pepe prvobitno tražio ugovor duži za godinu dana, popustio je pred zahtevima kluba i uskoro će potpisati novu dvogodišnju saradnju sa Realom.
Pepeu aktuelni ugovor ističe 2016. godine, a ove sezone je u svim takmičenjima odigrao 24 utakmice i postigao jedan gol.
Pepe je u Real stigao još 2007. godine i od tada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je nezamenjiv u timu Madriđana kod bilo kog trenera, a na klupi ih je od tada bilo mnogo – Bernd Šuster, Huande Ramos, Manuel Pelegrini, Žoze Murinjo i Karlo Anćeloti.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pepe potpisuje novi ugovor s Realom

Izvor: Blic, 05.Mar.2015

Fudbaler Real Madrida Pepe dogovorio je produžetak saradnje sa tim klubom i samo je pitanje dana kada će potpisati novi ugovor, prenela je "Marka"...Pepeu aktuelni ugovor sa Relom ističe u junu 2016. godine, a prema navodima Marke on će ostati na Santjago Bernabeuu do 2017. godine...Portugalski fudbaler...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.