Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABORAVITE VEČITE: Fudbaler Euro Motusa napravio najnesportskiji i najkukavičkiji potez u istoriji srpskog sporta! (VIDEO)

Ekonomac i Euro Motus su odigrali veoma uzbudljiv meč, a Ekonomac je pobedom nad Euro Motusom na Banjici od 3:2 stigao na korak do titule.
Ipak, senku na zaista sjajan futsal bacio je fudbaler Euro Motusa, Marko Tepačević, o čijem nesportskom potezu će se još dugo pričati.
Naime, pri vođstvu Ekonomca od 1:0, Kragujevčani su imali šansu koju je Ukrajinac Valjenko pretvorio u 2:0, nakon čega je Tepačević pritrčao fudbaleru gostiju i udario ga sa leđa, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dok je slavio pogodak.
Nakon toga je došlo do koškanja, ali se situacija nekako smirila na terenu. No, Tepačević je zbog isključenja morao na tribine, gde su ga napali navijači Ekonomca, zbog čega je morala da reaguje i policija.
Pored ovoga, čelnici Ekonomca su se oglasili na zvaničnom sajtu, istakavši da ovo nije bio jedini incident:
Senku na celokupan fantastičan događaj i pravi futsal spektakl koji je gledala cela futsal Srbija i okruženje bacili su Tepavčević tokom utakmice pomenutim vandalskim činom i posebno kapiten domaćih Igor Šošo, koji je nakon utakmice ispred svlačionica divljački udario Janjića u predelu glave, pa su organi reda intervenisali i zaštitili našeg igrača, što samo dokazuje da nisu dorasli ovako velikom meču i nivou i renomeu odnosa ova dva kluba, te srećom i prisebnošću ostalih aktera više incidenata nije bilo. Naš klub će sa svoje strane tražiti odgovarajuće sankcije za ova dva postupka, podneti odgovarajuće prijave, jer se ovi postupci moraju drastično kazniti. Sada ostaje i nadležnim organima Saveza da ove poteze kazne u skladu sa odgovarajućim disciplinskim merama i u cilju zaštite ovog sporta kojim se svi bavimo, stoji u saopštenju Ekonomca.
Incident možete videti na 1.25.00 priloženog snimka:
(Youtube/Sportuzivo.tv)
The post ZABORAVITE VEČITE: Fudbaler Euro Motusa napravio najnesportskiji i najkukavičkiji potez u istoriji srpskog sporta! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.