Vraća se! Ronaldinjo u Drugoj ligi

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se! Ronaldinjo u Drugoj ligi

I to samo na 90 minuta

I to smo dočekali. Nekada najbolji fudbaler sveta igraće za klub iz Druge lige!

Ronaldinjo Gaučo (36) objavio je da će obući dres Sijensijana, kluba koji je minulu sezonu završio na 15. mestu Druge lige Perua.

Zasad nema konkretnih informacija do kad je saradnja oročena, ali se pretpostavlja da će nekadašnji as Pari Sen Žermena, Barselone Milana i mnogobrojnih brazilskih klubova, odigrati samo jedan, najverovatnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << revijalni meč u novoj sredini.

Uostalom, u poslednje vreme Ronaldinjo se uglavnom i pojavljuje kao čovek koji zabavlja publiku širom sveta. Novembra prošle godine igrao je prijateljski susret u organizaciji UNICEF-a, ovog meseca ga očekuje revija između Las Vegasa (i za njih je pristao da igra) i Majamija, a prema rečima njegovog brata Asisa odigraće samo jedan duel sa Sijensijano i to 26. juna.

Do kraja godine biće deo prijateljskih utakmica koje organizuju još Fluminense i Barselona, ali ona iz Ekvadora.

Lepa prilika da se zaradi pred kraja velike karijere.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.