Voša brzo našla zamenu: Vanić!

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša brzo našla zamenu: Vanić!

Novosadski superligaš ekspresno našao rešenje posle smene Radoslava Bataka, potvrđeno je MONDU u klubu.

Foto: MN Press

Dok iz Vojvodine tvrde da je Radoslav Batak sam dao ostavku, a on ističe da je smenjen - poslednja informacija je da "lale" imaju novog trenera.

To će biti Nenad Vanić, potvrdilo je rukovodstvo "stare dame" za MONDO. Ugovor će biti potpisan na dve sezone, odnosno do 2019. godine.

Našem portalu je rečeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je saradnja sa 46-godišnjim strategom, koji je poslednji angažman imao u Metalcu, dogovorena veoma brzo i da od prethodnog stručnog štaba u klubu ostaju Milan Belić i Dragan Leskovac, dok su se ostali saradnici Radoslava Bataka solidarisali sa njim i, takođe, napustili klub nepuna 24 sata posle premijere u sezoni 2017/18. i pobede protiv slovačkog Ružomberoka (2:1) u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Vanić je u igračkoj karijeri kratko nastupao i za Vojvodinu, dok je znatno duži angažman imao u Crvenoj zvezdi, Albaseteu, Gentu...

Kao trener vodio je Radnički (Nova Pazova), Slogu (Petrovac), Donji Srem, Bežaniju i naposletku Metalac sa kojim nije uspeo da sačuva superligaški status prošle sezone.

Debi na klupi imaće već u četvrtak u Slovačkoj, u revanšu protiv Ružomberoka.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MONDO: Promene u Voši, DVE različite priče

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017

"Nažalost mu nisam ja dao ostavku, ali je trebalo to da uradim", poručuje predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković dok Radoslav Batak ističe da mu je rečeno da ne dolazi na današnji trening...Ko je šta kome rekao i ko je koga uvredio nakon utakmice Vojvodina i Ružomberok (2:1)...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.