Vojvodina je bila bolja

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 20:45

"Vojvodina je bila bolja"

Trener Mege Marko Barać izneo je utiske posle poraza od Vojvodine u četrvfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Mega je u Nišu izgubila od tima iz Nvoog Sada Đurišić 100:92.

"Nismo ušli u utakmicu na način na koji sam želeo, naravno da sam bio svestan svih kvaliteta Vojvodine. Međutim, jednostavno nismo imali dovoljno čvrstine u otvaranju utakmice. Na isti način se nastavilo na obe strane. Jednostavno nismo dobro kontrolisali loptu i ritam napada. Dosta loših čitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i jednostavnih situacija. Mi to nismo učinili. Rezultat je bila stegnutost u napadu. Očigledno nam je trebalo vremena da se adaptiramo na ambijent. U drugom poluvremenu smo uspeli da damo kakav takav odgovor. Večeras nismo uspeli, Vojvodina je bila bolja. Želim im sreću u narednoj fazi", rekao je Barać na konferenciji za medije.

Potom je govorio i o igri Vojvodine.

"Nisam do kraja upoznat. Čini mi se da ozbiljno rade.Što se tiče kvaliteta tima i igračkog kadra. Radi se o timu sa igračima velikog iskustva. Ne postoje podele na ovakvim takmičenjima, da li je ABA ligaš ili KLS. Za koji su rang takmičenja to ćemo da vidimo kroz rezultate. Sigurno da je nephodno iskustvo igranja ovakvih utakmica. Mi imamo svega dva-tri igrača koji imaju iskustvo igranja KRK-a. Bili smo prilično pasivno, trošili vremena da bi rešili jednostavne stvari. To je doprinelo da naši bekovi odigraju sa manje samopouzdanja", rekao je Barać.

Košarkaš Mege Nikola Durišić čestitao je Vojvodini na pobedi.



"Pre svega čestitam ekipi Vojvodine. Odigrali su fenomenalan meč. Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice i ušli mekano u meč. Vojvodina je zasluzeno pobedila",
rekao je Đurišić.

Vojvodina će u polufinalu igrati sa boljim iz meča Partizan-Hercegovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.