Vojvodina - Partizan 15.30 RTS2 i Hajduk - Jagodina

Izvor: RTS, 12.Apr.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina - Partizan 15.30 RTS2 i Hajduk - Jagodina

Fudbaleri Partizana pobedili su u Novom Sadu domaću Vojvodinu sa 2:0 u 25. kolu Jelen Super lige i učvrstili se na prvom mestu na tabeli srpskog prvenstva sa 14 bodova prednosti nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom.

Najzaslužniji za pobedu Partizana u Novom Sadu bili su Lamin Dijara i Almami Moreira. Dijara je u 51. minutu postigao prvi gol za Partizan, a Moreira je bio asistent. Drugi gol postigao je Moreira u 70. minutu, pošto mu je Dijara uzvratio dobrom asistencijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Hajduk je na drugoj utakmici u Kuli pobedio Jagodinu sa 1:0. Pobednički gol za Hajduk postigao je Miloš Živanović u 61. minutu.

Vojvodina - Partizan 0:2

Diara 51, Moreira 70. minut.

Hajduk - Jagodina 1:0

Miloš Živanović 61. minut.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.