Vilander: Džordan, Ali, Đoković i možda Bolt...

Izvor: RTS, 12.Sep.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilander: Džordan, Ali, Đoković i možda Bolt...

Nekadašnji teniski as Mats Vilander uporedio je Novaka Đokovića sa najvećim sportistima u istoriji. Stavio bih ga u kategoriju sa Džordanom i Alijem, mogli bismo da dodamo i Bolta, rekao je Vilander.
"Đoković igra na najvišem mogućem nivou. Da li je bolji od Federera ili Nadala? Verovatno. Neverovatno je kako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovako složenu igru čini jednostavnom", napisao je Vilander u kolumni za francuski Ekip.

Vilander je, takođe, rekao da u Đokovićevoj igri nema slabosti.
"On je kao živi zid. Ne možete ga preći. On je najbolji sportista u istoriji tenisa. Možda najbolji u istoriji sporta. Stavio bih ga u kategoriju sa Džordanom i Alijem. Mogli bismo da dodamo i Bolta", napisao je komentator Eurosporta.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Federer

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vilander: Đoković je u rangu Džordana i Alija!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2018

Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander, koji je proteklih godina kao komentator "Eurosporta" često kritikovao Novaka Đokovića, u kolumni za francuski "L'Ekip" napisao je da je srpski as najbolji teniser ikad...On je napisao da je Đoković na terenu "ljudski zid koji je nemoguće probiti" i uporedio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.