Varda: Mislio sam da mi ugovor važi do kraja sezone

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2012, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varda: Mislio sam da mi ugovor važi do kraja sezone

Ostalo je otvoreno pitanje da li će Ratko Varda završiti sezonu u Radničkom. Iskusnom gorostasu ugovor ističe 25. decembra, a posle nekoliko zapaženih partija u dresu Kragujevčana nezvanično je zanimanje pokazalo nekoliko klubova iz inostranstva.
Iskreno, ni ja nisam znao da ugovor nije do kraja sezone. Odmah posle utakmice sa Cedevitom sam imao kontakt sa upravom Radničkog po pitanju produžetka saradnje, a trenutno postoji obostrana želja da je nastavimo. Popričaću sa svojim menadžerom i odlučiti šta dalje. U zemlji je Radnički jedina opcija, a još nisam upoznat o zanimanju klubova iz inostranstva – rekao je Varda.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.