Valverde u neverici, šta se desilo kod četvrtog gola?

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valverde u neverici, šta se desilo kod četvrtog gola?

Trener Barselone je večeras pod najvećim udarom kritika, ima li šta da kaže u svoju odbranu posle katastrofalnog meča?

Sa Liverpulom se nikad ne zna, nikad ga ne treba otpisivati, ali izgleda da se ''nikad ne zna'' ni sa Barselonom, imajući u vidu kako je eliminisana iz Lige šampiona i prošle godine od Rome, i večeras protiv Liverpula i pored tri gola prednosti sa domaćeg terena.

Jedan od aktera koji je učestvovao i u rimskom i u večerašnjem debaklu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barselone jeste trener Ernesto Valverde, na koga se večeras sručila ''lavina'' kritika ogorčenih navijača katalonskog kluba.

Posle meča su svi nestrpljivo čekali njegovu izjavu, a on je podsetio da je ovo bio jedini poraz Barselone ove sezone u Ligi šampiona, što ovo veče za Katalonce čini još težim.

''Izvršili su veliki pritisak na nas, imali smo prilike da postignemo gol, nismo iskoristili prednost. Ne znam šta se desilo kod poslednjeg gola, iznenadilo je i mene i sve nas, nisu nam ostavili vremena da reagujemo, odjednom smo primili i četvrti gol.





Do sada nismo nijednom izgubili od početka sezone, večeras smo prvi put poraženi i odmah ispali... Bili su bolji i moramo to da prihvatimo'', istakao je Valverde.

Naravno, usledilo je pitanje i o njegovoj budućnosti na klupi Barselone:

''Ne znam... Nismo imali vremena da razmišljamo o drugim stvarima'', kratko je uzvratio Valverde.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.